Uslovi korištenja usluga CMR Hosting-a. Eng Terms of service.

Ovi uvjeti korištenja se ostvaruju izmedu pružatelja internet usluga (CMR Hosting u daljnjem tekstu CMR Hosting) i korisnika usluga koji može biti bilo koja pravna ili fizička osoba ( u daljnjem tekstu KORISNIK ).

Uvjeti korištenja koji slijede su neophodni kako bismo osigurali što kvalitetniju uslugu svim našim korisnicima,a u isto vrijeme zadovoljili naše zakonske i moralne obaveze. U slučaju nepoštivanja bilo kojeg od dole navedenih uvjeta, rezultirati će suspenzijom korisničkog računa bez prethodnog upozorenja. Kupovinom ili izvršenjem bilo kojih usluga CMR Hosting-a prihvataćate ove uslove korištenja naših usluga.

NELEGALNO KORIŠTENJE – Naši serveri su namjenjeni za korištenje zakonom dopuštenih aktivnosti. Prijenos, spremanje, distribucija informacija, podataka ili materijala kojim se krše bilo koji zakoni ili odredbe je strogo zabranjeno. To uključuje, ali se ne ograničava na: materijal zaštićen copyrightom, trademark, poslovna tajna ili ostalo intelektualno vlasništvo ili pravo korišteno bez autorizacije i materijal koji je prost, uvredljiv, predstavlja nezakonitu prijetnju, ili krši zakone kontrole izvoza.

Primjeri neprihvatljivog sadržaja ili linkova:
– Piratski software,
– Hackerski programi ili arhive,
– Warez stranice,
– MP3,
– IRC botovi

Korisnik naših usluga prihvaća nadoknaditi štetu i ne kriviti CMR Hosting za bilo kakve tužbe proizašle iz korištenja usluga na način da štete pretplatniku ili bilo kojoj drugoj strani. CMR Hosting jedini odlučuje što predstavlja kršenje ovih pravila.

IRC – Trenutno ne dozvoljavamo upotrebu IRC, Egg Drops, BNC, kao ni IRC botova na našim serverima. Fajlovi sa smjernicama na IRC ili bilo koje gore navedeno su zabranjeni. Isto tako i bilo koji program koji djeluje kao irc server ili pruža chat usluge u pozadini nije dozvoljen.

PROXY – Ne dozvoljavamo nikakve proxy servere, ni za osobnu kao ni za poslovnu upotrebu. Fajlovi koji djeluju ili se ponašaju kao proxy, ili sa smjernicama na proxy ili bilo što slično su zabranjeni.

SKENIRANJE PORTOVA – Ne dozvoljavamo skeniranje portova na našem serveru kao ni sa našeg servera.

BACKGROUNG PROCESI I SLIČNO – CMR Hosting ne dozvoljava background programe kao što su IRC botovi; eggdrop; BitchX; XiRCON; i bilo koji drugi program koji ometa normaln rad servera.

UCE (UNSOLICITED COMMERCE EMAIL) ILI SPAM – Spaming, ili slanje velike količine neželjenih e-mail poruka, sa ili preko CMR Hosting servera ili upotreba e-mail adrese koju opslužuje CMR Hosting je u potpunosti zabranjeno. CMR Hosting je taj koji odlučuje kada se ovo pravilo krši.

 

ZLOUPORABA SERVERA – Svaki pokušaj destabiliziranja ili oštećivanja CMR Hosting servera ili našeg korisnika je u potpunosti zabranjeno. Svako nepridržavanje svih navedenih smjernica i pravila rezultirati će deaktivacijom korisničkog računa i/ili građanskom odgovornošću. Mi zadržavamo pravo da uklonimo bilo koji korisnički račun bez prethodne obavijesti uz predočenje razloga ukidanja dotičnog. 

 

BACKUP – CMR Hosting vrši dnevne, tjedne i mjesečne backupe na našim serverima kao i off-site serverima. Svaki KORISNIK je dužan preuzeti kopiju svog backup-a i pohraniti ga lokalno na osobni računar.CMR Hosting nije odgovoran za izgubljene podatke, vrijeme, prihod ili bilo koje druge resurse zbog loših backupa ili nepostojećih backupa. 

 

ODGOVORNOSTI KORISNIKA – KORISNIK je odgovoran za sve aktivnosti koje potječu sa njegovog korisničkog računa, osim ako se dokaže da je žrtva vanjskog hackinga ili krivotvorenja adrese. KORISNIK je odgovoran za osiguravanje vlastitog korisničkog imena i lozinke. KORISNIK preuzima odgovornosti za sav materijal na svojoj web stranici, koji postavi netko drugi. Upotreba CMR Hosting usluga zahtjeva određenu razinu znanja korištenja Internet jezika, protokola i programa.

 

AKTIVNOSTI KOJE PODUZIMA CMR Hosting
Svako nepoštivanje i/ili neispunjavanje navedenih odredbi i uvjeta od strane korisnika je temelj za deaktivaciju računa.

CMR Hosting zadržava pravo uklanjanja korisničkog računa bez prethodne obavijesti. Kada CMRHosting primjeti navedena nepridržavanja svojih pravila, bit će pokrenuta istraga. Tijekom istrage, CMRHosting može ograničiti korisnikov pristup u svrhu sprečavanja daljnjih potencijalno neovlaštenih aktivnosti. Ovisno o ozbiljnosti prekršaja, CMRHosting može , ograničiti, suspendirati, ili ukinuti korisnikov korisnički račun i/ili poduzeti druge aktivnosti vezane uz građansku odgovornost. Ako je prekršaj kriminalno djelo, CMR Hosting će obavijestiti primjereni organ vlasti. Korisnici CMR Hosting oslobađaju odgovornosti za štetu nastalu njima ili nekom drugome kroz upotrebu naših usluga. CMRHosting usluge se nude takve kakve jesu bez ikakvih garancija, izravnih ili impliciranih. Ne tvrdimo niti garantiramo da će naša usluga biti u potpunosti, sigurna, neprekinuta i bez pogrešaka. CMR Hosting je obavezan da omogući minimalno 99,95% mjesečne dostupnosti usluge, servisa i servera. Također, CMR Hosting zadržava pravo da objavi spisak klijenta ili korisnika u sekciji Portfolio bez predhodne saglasnosti klijenta.

 

PLAĆANJA
Naša usluga se isključivo temelji na pred-plaćenoj usluzi ( tzv. PRE-PAID ) , koja može biti u periodu od 
minimalno jednog mjeseca te maksimalno do jedne godine, ovisno o usluzi koja se koristiCMRHosting nije dužan pružiti uslugu korisniku koji nije podmirio sva svoja dugovanja za nadolazeći naručeni period.

CMR Hosting se obavezuje da će kontaktirati KORISNIKA najkasnije 7 dana prije isteka zakupljene usluge , te mu ponuditi produženje ili deaktivaciju iste.

KORISNIK se obavezuje da će podmiriti sva podraživanja od CMR Hosting-a najkasnije 7 dana od primitka računa , osim ako nije dogovoreno drugačije. Sve CMR Hosting usluge se naplaćuju prema važećem cjeniku koji se može pronaći na Internet adresi www.cmr-hosting.net

Rok za povrat novca za usluge hostinga je 30 dana od dana registracije usluge.

Ne vršimo povrat novca na uslugu registracije domene.

 

PROMJENE
CMR Hosting zadržava pravo da dodaje, briše ili mijenja bilo koji uvjet, bilo kad i bez prethodne najave.

Prihvaćanjem ovih uvjeta obavezujete se poštivati iste !

Zadnje ažuriranje 01.10.2016.

Copyright © 2010. - 2024. CMR Hosting - Sva prava pridržana.